Het verleden

Een terugkerende gedachte die zich vermengt met nieuwe ideeën laat menigeen een innerlijke verdeelde tegenstrijd in hen verleden bespelen.

Leer van je voorgaande fouten en accepteer het verleden. Het leven is als een oogwenk, het is het niet waard om tijd te besteden aan een onomkeerbare gebeurtenis. Neem tijd voor het verdriet maar blijf niet hangen in de treurnis. Alles heeft een fase ongeacht de gebeurtenis.

Acceptatie is een voorwaarde om zaken los te laten en er vrede mee te hebben. In het geloof spreken ze over De wil van God, waarom belemmeren wij ons dan door spijt het leven te ruïneren. Acceptatie en vergeving zijn eigenschappen die met elkaar in verband staan, het is vallen, opstaan en weer doorgaan. Af en toe een blik op het verleden treft een persoon geen blaam, zolang er maar niet te lang bij stil wordt gestaan.

Vooruitkijkend op de toekomst met het oog op het heden, is een positieve gedachte die grijpbaar is voor een nog onaangebroken kans, wat weer zijn terugkeer is naar balans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *